Lipenský Plaváček

27.04.2015 13:36

Náš plavecký výcvik byl zakončen Lipenským Plaváčkem, což jsou plavecké závody málotřídních škol, které každý rok pořádáme v Aquaworldu Lipno. Tentokrát se zúčastnilo 7 škol /Borová Lada, Černá v Pošumaví, Dolní Třebonín, Horní Dvořiště, Lipno nad Vltavou, Přídolí, Zubčice/ s 57 dětskými závodníky. Všechny děti plavaly, co jim síly stačily.

 

Z našich na stupních vítězů stáli: 1. místo: Marek Papaj /3. roč./

                                                   2. místo:  Adam Fatur /1. roč./                                                          

                                                   2. místo:  Luděk Máčka /5. roč./

                                                   2. místo:  Marianne Sahli /5. roč./

                                                   3. místo:  Sophie Veberová /1. roč./

                                                   3. místo:  Natalie Mészárosová /3. roč./

Medailistům i dalším našim plavcům /Petr Lacina, Michal Mušák, Matyáš Šilhan/ děkujeme za velice úspěšnou reprezentaci naší školy.

Závody jsou vždy ukončeny štafetou, při které se bojuje o putovní pohár. Tento rok nám ho již potřetí „vyfoukli“ borci z Borové Lady. Nakonec se rozdávaly medaile, poháry, trička, čepice a sladké balíčky. Celým programem nás provázel jako každý rok velice vtipný pan Ptáček alias Martin Šána  a poděkování také patří vrchnímu časoměřiči Pavlovi Sládkovi a ochotnému plavčíkovi Petrovi Hankovi . Za odměnu ještě všichni účastníci závodů dostali dvě jízdy na bobové dráze a k tomu malé občerstvení bábovku se šlehačkou a limonádu. A pro naše závodníky čekalo další překvapení v podobě pozvání od pana Mrkáčka do restaurace H&M Steak, kde děti dostaly obrovskou pizzu a zmrzlinu k tomu. Tímto mu velice děkujeme. Bylo to skvělé zakončení velice náročného a přesto krásného dne.